قیمت میلگرد

محصولات فولادی

میلگرد


پرکاربردترین محصولات فولادی در صنعت ساختمان سازی میلگردها می باشند. میلگردها در دو نوع میلگرد ساده و میلگرد آجدار در استانداردهای A1، A2، A3 و A4 به منظور افزایش مقاومت کششی بتن در اسکلت های بتنی کاربرد دارند. در عصر حاضر از محصولات فولادی در صنایع مختلفی استفاده می شود. به میلگردی که بدون آج باشد، میلگرد ساده می گویند. در مقابل به نوعی از فولاد تغییر شکل یافته با استحکام بالا که دارای برآمدگی هایی به نام آج در سطح خود است، میلگرد آجدار می گویند.

برخی از مشخصات مهم میلگرد که در هنگام خرید باید به آنها توجه نمود عبارتند از نوع میلگرد، کارخانه تولید کننده میلگرد، علامت اختصاری میلگرد، جدول وزن میلگرد و جدول اشتال میلگرد. در کشورمان ایران، میلگرد توسط کارخانه های زیادی تولید می شود که از مهم ترین آن ها می توان به میلگرد کارخانه ذوب آهن، میلگرد ظفر بناب، میلگرد شاهین بناب، میلگرد گلستان، میلگرد میانه، میلگرد فایکو و میلگرد زاگرس اشاره نمود. لازم به ذکر است تشخیص میلگرد تقلبی از اصل نیازمند تسلط و آگاهی بر ویژگی های منحصر به فرد میلگرد می باشد.

تیرآهن


از محصولات فولادی پرکاربرد در ساخت و ساز تیرآهن های فولادی می باشند. در واقع تیرآهن نوعی پروفیل باز است که وظیفه آن تحمل و انتقال بارهای سازه از تیرها به ستون ها می باشد.

تیرآهن ها طبق استانداردهای IPE (استاندارد اروپا و ایران)، INP (استاندارد چین و روسیه) و IPB یا تیر هاش تولید می گردند. لازم به ذکر است نوعی از تیرآهن به تیرهای لانه زنبوری یا CPE شناخته می شوند که به علت دارا بودن حفره هایی در ساختار آن به کاهش وزن سازه کمک می کند.

قبل از خرید تیرآهن توجه به این نکته ضروریست که تیرآهن ها از کدام کارخانه تولید شده اند زیرا تیرآهن تولیدی هر کارخانه در آلیاژهای مختلف و کیفیت های متفاوت تولید می گردد و به همین دلیل قیمت آن ها نیز متفاوت است. در کشورما کارخانه های بسیاری در تولید محصولات فولادی از جمله تیرآهن برتری دارند و با کیفیت مناسب به بازار عرضه می کنند.

ورق


ورق آهنی به دو صورت رول و شیت در ضخامت ها و طول های متفاوتی در بازار موجود هستند. معمولا ورق های فولادی به دو صورت نورد گرم و سرد با آلیاژهای مختلفی تولید می گردند که همین امر مسبب استفاده فراوان آن ها در صنایع مختلف شده است.

برخی از ورق های فولادی در فرآیند تولید یکسان می باشند، با این تفاوت که در چند عملیات دیگر با یکدیگر متفاوتند مانند ورق های روغنی که طی فرآیندهای مخصوص گالوانیزه یا رنگی می شوند. از کارخانه های برتری که در کشورمان ایران به تولید ورق های مرغوب مشغول به فعالیت هستند می توان به فولاد مبارکه اصفهان، کارخانه اکسین خوزستان و غیره اشاره کرد. 

لوله


رایج‌ ترین نوع لوله ها در صنعت، لوله‌ فولادی است که به دلیل ضخامت و استحکام بالا، برای انتقال سیالات مانند مواد پالایشگاهی و نفت استفاده می شود. مقاومت در برابر فشار، مقاومت سطح داخلی در برابر خوردگی، ایمنی زیاد و امکان فرآیند الکترولیز از مزایای استفاده از لوله های فولادی می باشد.

لوله نیز مانند مقاطع فولادی دیگر انواع مختلفی دارد که هر کدارم از این نوع لوله ها در صنایع و ساخت و ساز همچنین در ساختمان سازی استفاده میشود از انواع لوله میتوان به لوله مبلی، لوله داربستی، لوله صنعتی، لوله مانیسمان و لوله جدار چاه اشاره کرد که لوله نیز جدول وزن و اشتال مخصوص به خود را دارد.شناخت لوله ها و کاربرد هر کدام از این لوله های نیز خیلی مهم است و موضوع مهم تر این که چه کارخانه هایی این نوع لوله ها را تولید میکنند.

قوطی پروفیل


گونه ای دیگر از محصولات فولادی در بازار موجود هستند که به قوطی و پروفیل معروفند. قوطی و پروفیل در دو نوع باز و بسته در ابعاد و اندازه های متفاوت تولید می گردند. انواع قوطی و پروفیل های موجود شامل پروفیل سی، زد، مبلی، گالوانیزه، درب و پنجره و غیره می باشند.

از پرمصرف ترین مقاطع فولادی میتوان به قوطی پروفیل اشاره کرد که در ساخت وسایل مختلف نیز کاربرد دارد و قوطی پروفیل به صورت تو پر و تو خالی در بازار موجود است.چند نوع از انواع قوطی پروفیل ها عبارتند از : پروفیل درب و پنجره، پروفیل گالوانیزه، پروفیل زد که در کارخانه های مختلفی تولید میشوند که برای قوطی جدول وزن و اشتال نیز وجود دارد.

نبشی، ناودانی و سپری


نبشی، ناودانی و سپری تفاوت های مختلفی با یکدیگر دارند و قیمت نبشی، قیمت ناودانی و قیمت سپری نیز متفاوت است.شناخت کارخانه های تولید کننده هر کدام از این محصولات میتواند شما را در جهت خرید کمک کند زیرا قیمت ممکن است در کارخانه های مختلف متفاوت باشد.

شمش


مهم ترین کالایی که در زنجیره تولید فولاد استفاده می شود، شمش فولادی می باشد. این محصول با توجه به نیاز صنایع گوناگون می تواند به صورت فیزیکی و شیمیایی تولید شود. بیلت یا شمشال، بلوم یا فابریک و اسلب یا تختال از متداول ترین انواع شمش فولادی هستند. شمش فولاد جز مقاطع فولادی نیست بلکه یکی از مهمترین محصولات در بازار آهن است. زیرا کارخانه هایی که مقاطع فولادی مختلف تولید میکنند به شمش نیاز دارند.