گزارش روزانه بازار آهن و فولاد
گزارش روزانه بازار آهن و فولاد شرکت آهن ملل به عنوان برترین مرجع به روز و دقیق برای آگاهی از نوسانات رخ داده در بازار آهن است. با ما همراه باشید تا مجموعه رخدادهای روزانه در بازار آهن، طلا و دلار را به گونه ای دیگر ببینید و بشنوید.
گزارش روزانه بازار آهن و فولاد، مورخ چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۲
امروز چهارشنبه، دهم خرداد، تا لحظهی تهیهی این گزارش، یعنی ساعت ۱۶:۰۰، قیمت سایزهای مختلف میلگرد ذوبی از ۱۰۰ تا ۲۰۰ تومان کاهش داشت، قیمت سایزهای میلگرد متفرقه اکثراً ثابت بود و برخی از ۵۰۰ تومان کاهش تا ۲۰۰ تومان افزایش داشتند، تیرآهن کیلویی از ۳۰۰ تا ۷۰۰ تومان کاهش، تیرآهن شاخهای از ۱۰۰,۰۰۰ هزار تومان کاهش تا ۵۰,۰۰۰ تومان افزایش داشت، ورق سیاه، رنگی، روغنی و گالوانیزه ثابت بودند؛ قوطی پروفیل ۲ میل مبارکه و ۲ میل متفرقه، همچنین لوله گازی و جدارچاه هم ثابت اعلام شدند.
و اما دلار در بازار آزاد، ۵۰,۸۰۰ تومن معامله شد. شاخص کل بورس بیش از ۱۷ هزار واحد ریزش داشت و روی ۲,۲۷۱,۰۴۵ واحد بسته شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار ۲,۴۸۰,۰۰۰ تومان و سکه هم ۳۰,۱۸۰,۰۰۰ تومن ارزشگذاری شد.

مشاهده قیمت روز میلگرد

مشاهده قیمت روز تیرآهن

مشاهده قیمت روز ورق
گزارش روزانه بازار آهن در روزهای گذشته
بازار آهن همه روزه در حال نوسان و تغییر قیمت می باشد. شما برای رصد روزانه قیمت ها، تحلیل و گزارش بازار آهن نیاز به یک مرجع معتبر دارید. در سایت آهن ملل می توانید روند بازار آهن در روزهای گذشته را در زیر بخوانید:
گزارش روزانه بازار آهن و فولاد، مورخ سه شنبه ۹ خرداد ۱۴۰۲
امروز سهشنبه، نهم خرداد، تا لحظهی تهیهی این گزارش، یعنی ساعت ۱۶:۰۰، قیمت سایزهای مختلف میلگرد ذوبی تا ۴۰۰ تومان افزایش داشت، قیمت سایزهای میلگرد متفرقه اکثراً ثابت بود و برخی از ۱۰۰ تا ۸۰۰ تومان افزایش داشت، تیرآهن کیلویی از ۱۰۰ تا ۸۰۰ تومان افزایش، تیرآهن شاخهای تا ۱۰۰,۰۰۰ هزار تومان نوسان داشت، ورق سیاه اکثراً ثابت و برخی تا ۲۰۰ تومان افزایش داشت، ورق رنگی، روغنی و گالوانیزه ثابت بودند؛ قوطی پروفیل ۲ میل مبارکه و ۲ میل متفرقه، همچنین لوله گازی و جدارچاه هم ثابت اعلام شدند.
و اما دلار در بازار آزاد، ۵۱,۳۳۰ تومن معامله شد. شاخص کل بورس بیش از ۱۳ هزار واحد رُشد داشت و روی ۲,۲۸۸,۴۳۸ واحد بسته شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار ۲,۵۰۰,۰۰۰ تومان و سکه هم ۳۰,۹۰۰,۰۰۰ تومن ارزشگذاری شد.
گزارش روزانه بازار آهن و فولاد،مورخ دوشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۲
امروز دوشنبه، هشتم خرداد، تا لحظهی تهیهی این گزارش، یعنی ساعت ۱۶:۰۰، قیمت سایزهای مختلف میلگرد ذوبی از ۱۰۰ تا ۲۰۰ تومان کاهش داشت، قیمت سایزهای میلگرد متفرقه اکثراً ثابت بود و برخی تا ۵۰۰ تومان کاهش داشت، تیرآهن کیلویی اغلب ثابت بود و بعضی تا ۵۰۰ تومان نوسان داشت، تیرآهن شاخهای هم برخی ثابت بود و بعضی تا ۲۵۰ هزار تومان کاهش داشت، ورق سیاه، رنگی، روغنی و گالوانیزه ثابت بودند، قوطی پروفیل ۲ میل مبارکه و ۲ میل متفرقه، همچنین لوله گازی و جدارچاه هم ثابت اعلام شدند.
و اما دلار در بازار آزاد، ۵۱,۷۰۰ تومن معامله شد. شاخص کل بورس بیش از ۱۸ هزار واحد رُشد داشت و روی ۲,۲۷۵,۳۹۵ واحد بسته شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار ۲,۵۱۸,۰۰۰ تومان و سکه هم ۳۱,۱۰۰,۰۰۰ تومن ارزشگذاری شد.
گزارش روزانه بازار آهن و فولاد،مورخ یکشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۲
امروز یکشنبه، هفتم خرداد، تا لحظهی تهیهی این گزارش، یعنی ساعت ۱۶:۰۰، قیمت سایزهای مختلف میلگرد ذوبی از ۲۰۰ تا ۵۰۰ تومان کاهش داشت، قیمت سایزهای میلگرد متفرقه از ۱۰۰ تا ۴۰۰ تومان کاهش، تیرآهن کیلویی از ۲۰۰ تومان کاهش تا ۵۰۰ تومان کاهش داشت، تیرآهن شاخهای ثابت بود، ورق سیاه، رنگی، روغنی و گالوانیزه اغلب ثابت و برخی تا ۲۰۰ تومان کاهش داشتند، قوطی پروفیل ۲ میل مبارکه و ۲ میل متفرقه، همچنین لوله گازی و جدارچاه هم ثابت اعلام شدند.
و اما دلار در بازار آزاد، ۵۱,۶۵۰ تومن معامله شد. شاخص کل بورس بیش از ۵۴ هزار واحد ریزش داشت و روی ۲,۲۵۷,۰۲۲ واحد بسته شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار ۲,۴۸۳,۰۰۰ تومان و سکه هم ۳۰,۶۰۰,۰۰۰ تومن ارزشگذاری شد.
گزارش روزانه بازار آهن و فولاد،مورخ شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۲
تا لحظهی تهیهی این گزارش، یعنی ساعت ۱۶:۰۰، قیمت سایزهای مختلف میلگرد ذوبی از ۱۰۰ تا ۳۰۰ تومان کاهش داشت، قیمت سایزهای میلگرد متفرقه اغلب ثابت و برخی تا ۴۰۰ تومان نوسان داشتند، تیرآهن کیلویی از ۳۰۰ تومان کاهش تا ۵۰۰ تومان افزایش داشت، تیرآهن شاخهای از۱۰۰,۰۰۰ تا ۲۰۰,۰۰۰ تومان کاهش داشت، ورق سیاه تا ۵۰۰ تومان کاهش داشت، ورق رنگی، روغنی و گالوانیزه ثابت بودند، قوطی پروفیل ۲ میل مبارکه و ۲ میل متفرقه، همچنین لوله گازی و جدارچاه هم ثابت اعلام شدند.
و اما دلار در بازار آزاد، ۵۱,۴۵۰ تومن معامله شد. شاخص کل بورس بیش از ۳۴ هزار واحد ریزش داشت و روی ۲,۳۱۱,۲۵۱ واحد بسته شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار ۲,۵۳۵,۰۰۰ تومان و سکه هم ۳۰,۹۰۰,۰۰۰ تومن ارزشگذاری شد.
گزارش روزانه بازار آهن و فولاد،مورخ چهارشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۲
تا لحظهی تهیهی این گزارش، یعنی ساعت ۱۶:۰۰، قیمت سایزهای مختلف میلگرد ذوبی از ۱۰۰ تا ۲۰۰ تومان افزایش داشت، قیمت سایزهای میلگرد متفرقه اغلب ثابت و برخی از هزار تومان کاهش تا ۴۰۰ تومان افزایش داشتند، تیرآهن کیلویی از ۱۰۰ تا ۲۰۰ تومان کاهش داشت، تیرآهن شاخهای از۵۰,۰۰۰ تا ۱۰۰,۰۰۰ تومان کاهش داشت، ورق سیاه ثابت بود، ورق رنگی، روغنی و گالوانیزه از ۲۰۰ تا ۵۰۰ تومان کاهش داشتند، قوطی پروفیل ۲ میل مبارکه و ۲ میل متفرقه همچنین لوله گازی و جدارچاه هم ثابت اعلام شدند. و اما دلار در بازار آزاد، ۵۲,۰۰۰ تومن معامله شد. شاخص کل بورس بیش از ۱۵ هزار واحد رُشد داشت و روی ۲,۳۴۵,۹۶۹ واحد بسته شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار ۲,۵۸۷,۰۰۰ تومان و سکه هم ۳۲,۱۰۰,۰۰۰ تومن ارزشگذاری شد.
گزارش روزانه بازار آهن و فولاد،مورخ سه شنبه ۲ خرداد ۱۴۰۲
تا لحظهی تهیهی این گزارش، یعنی ساعت ۱۶:۰۰، قیمت سایزهای مختلف میلگرد ذوبی از ۲۰۰ تا ۴۰۰ تومان افزایش داشت، قیمت سایزهای میلگرد متفرقه از ۱۰۰ تومان کاهش تا ۵۰۰ تومان افزایش داشت، تیرآهن کیلویی از ۲۰۰ تومان کاهش تا ۵۰۰ تومان افزایش داشت، تیرآهن شاخهای اغلب ثابت بود و برخی تا ۱۰۰,۰۰۰ تومان کاهش داشت، ورق سیاه تا ۵۰۰ تومان افزایش داشت، ورق رنگی و روغنی اکثرا ثابت بودن و برخی تا ۲۰۰ تومان افزایش داشتند، ورق گالوانیزه از ۳۰۰ تا ۵۰۰ تومان افزایش داشت. قوطی پروفیل ۲ میل مبارکه و ۲ میل متفرقه تا ۱۰۰ تومان افزایش داشتند و لوله گازی و جدارچاه هم ثابت اعلام شدند. همچنین دلار در بازار آزاد، ۵۲,۳۰۰ تومن معامله شد.
شاخص کل بورس بیش از ۱۲ هزار واحد رُشد داشت و روی ۲,۳۳۰,۷۹۹ واحد بسته شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار ۲,۵۶۰,۰۰۰ تومان و سکه هم ۳۲,۰۹۰,۰۰۰ تومن ارزشگذاری شد.
آیا قیمت آهن کاهش می یابد

با توجه به آغاز فصل گرما و افزایش ساخت و سازها، طبیعیست که تقاضا برای میلگرد و تیرآهن با افزایش همراه شود و به سبب افزایش تقاضا قیمت ها افزایش یابد