
بهبود بازار صادرات , رونق اقتصاد و بیرون آمدن بازار آهن از رکود

به گزارش واحد خبر آهن ملل اصفهان، در پاییز امسال میزان تقاضا برای محصولات فولادی افزایش یافتهاست. در واقع فعالیت بازار روندی صعودی داشته، اما این سیر مثبت معنای کامل خروج از رکود را نمیدهد. همین فعال بودن بازار هر چند کوتاه مدت میتواند به بهبود و رونق آن کمک کند. علاوه بر این، میتواند در بیرون آمدن کامل بازار…
به گزارش واحد خبر آهن ملل اصفهان، در پاییز امسال میزان تقاضا برای محصولات فولادی افزایش یافتهاست. در واقع فعالیت بازار روندی صعودی داشته، اما این سیر مثبت معنای کامل خروج از رکود را نمیدهد. همین فعال بودن بازار هر چند کوتاه مدت میتواند به بهبود و رونق آن کمک کند. علاوه بر این، میتواند در بیرون آمدن کامل بازار آهن از رکود نیز مفید واقع شود. در تغییرات بازار مسائل مختلفی برای خارج شدن از رکود موثر است. با توجه به تحریمهای اعمال شده بر بازار آهن، لازم است عوامل کمککننده به خروج از رکود بازار آنقدر قوی باشند که بتوانند بر آن غلبه کنند. این مسئله باعث به وجود آمدن شرایط سختتری شده و در مواردی میتواند در اقتصاد کشور اختلال ایجاد کند.
یکی از عواملی که میتواند به اقتصاد کشور کمک کند، رونق بازارهای صادراتی است. در واقع صادرات می تواند هم در بخش محصولات خام و هم برای محصولات دارای ارزش افزوده کمک زیادی به اقتصاد کشور کند. در صورتی که در برخی محصولات حیاتی مانند گوشت یا خوراکیهای دیگر مشکلی از لحاظ تامین نیاز داخل ایجاد شود، میتوان بررسیهای مفیدی انجام داد و مسئله را حل کرد. در محصولات فولادی به این شکل نیست. در واقع در این نوع از محصولات در صورتی که مازاد عرضه وجود داشتهباشد باید به نحوی این مسئله جبران گردد. به این ترتیب، رونق اقتصادی به کشور باز میگردد.
در داخل کشور بازارهای خریدار بر روی میزان تقاضا موثر است. اکثر مصرفکنندگان را میتوان به بازار آهن، مسکن، خودرو و پتروشیمی نسبت داد. در حال حاضر تعداد پروژهها در این بازارها در پایینترین حد میباشد و تمامی بازارها وارد رکود شدهاند.
شواهد حاکی از آن است که دولت راهکارهای مناسبی ارائه دادهاست. امید است که با تلاش و بررسی عمیق کارشناسان و جریان یافتن نقدینگی در بازار آهن، اقتصاد ایران جانی تازه بگیرد و رونق بر بازار حاکم شود.
نظرات
دیدگاه ها بسته شده اند.